Код: 6444366 Зубна електрощітка Braun ORAL-B D12.513K StarWars (типу3709)81101

  • Артикул: 739206
  • Технологія: Зворотно-обертальна
  • Кількість рухів на хвилину: 7000
  • Кількість режимів: 1
  • Кількість насадок: 1

Гарантія: -

Дитяча зубна щітка для шанувальників «Star Wars»
Якщо ви і ваша дитина шанувальник «Зоряних війн», вам однозначно варто купити зубну щітку Braun Oral-B Kids Star Wars D 12.513K. Вона не виконана у вигляді світлового меча, але зображення улюбленого героя надихне дитину на щоденну процедуру чищення зубів. Не секрет що для більшості діток, кожен день стежити за гігієною рота втомлююче, а часто просто не цікаво. Саме з цієї причини німецька компанія Braun розробила зубну щітку Oral-B Kids D 12.513K у стилі «Star Wars».

Правильна чистка молочних зубів
Не багато дорослих вміють правильно чистити зуби, не кажучи вже про дітей. Зубні щітки Braun Oral-B знають даний секрет, через тривалих досліджень фахівців усього світу, і готові навчити кожного чистити зуби так як це необхідно. Дитяча зубна щітка Braun Oral-B Kids Star Wars D 12.513K здатна, не зашкодивши, ретельно відчистити зубну емаль кожного молочного зуба та виконати легкий стимулюючий масаж ясен.

Дитяча насадка для молочних зубів
Зубна щітка Braun Oral-B Kids Star Wars D 12.513K підійде дитині у віці від 3 до 14 років. Особлива щетина із заокругленими кінчиками створена спеціально для чищення молочних зубів. Завдяки такій конструкції практично неможливо завдати шкоди чутливій дитячій емалі навіть при надмірному тиску на неї. Безпечна, але ефективна процедура гігієни ротової порожнини буде забезпечена вашій дитині із зубною щіткою Braun Oral-B Kids Star Wars D 12.513K. Ціна даної моделі не змусить вас відкласти покупку в «довгий ящик».

Детальніше про характеристики
Корпус зубної щітки повністю водонепроникний. Braun Oral-B Kids Star Wars D 12.513K можна використовувати навіть приймаючи ванну. Завдяки потужному акумулятору дитяча зубна щітка, при повному заряді, здатна пропрацювати, без підзарядки, протягом тижня, використовуючи її два рази на день по 2 хвилини. Вбудований таймер сповістить про закінчення 2-х хвилин після початку роботи. Це оптимальний час чистки зубів, на думку фахівців-стоматологів. 

Тип

Зубна щітка

Призначення

Для дітей

Технологія чищення

Зворотно-обертальна

Кількість рухів в хвилину

7000

Кількість режимів

1

Режими чищення

Щоденний

Кількість насадок

1

Таймер

Є

Особливості

2-хвилинний таймер

Вологостійкий корпус

Прогумована ручка

Живлення

Від акумулятора

Колір

Червоний, синій