Код: 6515381 Зубна електрощітка Braun Oral-B Kids Холодне Серце

  • Артикул: 739120
  • Технологія: Зворотно-обертальна
  • Кількість рухів на хвилину: 7600
  • Кількість режимів: 2
  • Кількість насадок: 1

Гарантія: 2 роки

Новітня розробка для дітей від Oral-B
Електрична зубна щітка Oral-B Stages Power Kids з веселими героями мультфільму "Frozen" (Холодне серце) прекрасно чистить зуби та спеціально розроблена, щоб дитині було зручно тримати щітку. Підходить для дітей з 3-х років.

Технологія 2D Action
Головка електричної зубної щітки Oral-B Stages Power Kids із зображеннями героїв мультфільму «Холодне серце» здійснює зворотно-обертальні рухи та забезпечує чудовий результат чищення, а також допомагає дітям отримувати задоволення від процесу чищення зубів. Щітка здійснює 7600 зворотно-обертальних рухів на хвилину, що дає чудовий результат.

Спеціально розроблено для дітей
Головка щітки оснащена екстрам'ягкими щетинками забезпечує чудовий результат чищення, полегшує процес навчання дитини правильному та безпечному чищенню зубів. Її конструкція ідеально підходить для дітей у віці від 3-х років, оскільки вона розроблена з урахуванням розміру порожнини рота дитини, забезпечуючи дбайливе, але ефективне очищення зубів.

Потужний акумулятор
Потужна та надійна акумуляторна батарея вбудована в ручку щітки та запускає захоплюючу процедуру чищення відразу після натискання на кнопку ввімкнення. Електрична зубна щітка працює до п'яти днів без підзарядки (при чищенні зубів 2 рази на день).

Додаток Disney MagicTimer від Oral-B
Додаток Disney MagicTimer від Oral-B з улюбленими героями Disney - унікальне рішення, яке допоможе вашій дитині чистити зуби довше і якісніше. 90% дітей збільшили тривалість чищення зубів після того, як почали користуватися цією програмою. Придбайте зубну щітку Oral-B Stages, завантажте додаток Disney MagicTimer, відскануйте зубну щітку за допомогою вашого мобільного пристрою, і улюблені герої оживуть.

Клінічно доведені переваги:

  • Видаляє значно більше нальоту, ніж при використанні звичайної зубної щітки
  • Видаляє значно більше плям і потемніння на зубах, ніж при використанні звичайної зубної щітки
  • Допомагає здійснювати профілактику захворювань ясен - основна причина втрати зубів
  • Чистить зуби і ясна настільки ж м'яко, як і звичайна зубна щітка з м'якою щетиною 

 

Тип

Зубна щітка

Призначення

Для дітей

Технологія чищення

Зворотно-обертальна

Кількість рухів в хвилину

7600

Кількість режимів

2

Кількість насадок

1

Таймер

Є

Особливості

Таймер на 2 хвилини

Живлення

Від акумулятора

Колір

Синій, білий