Код: 6619129 Зубна електрощітка Braun ORAL-B щітка 3+ D100.413.2KX Pixar 3710

  • Артикул: 80337576
  • Технологія: Зворотно-обертальна
  • Кількість рухів на хвилину: 7600
  • Кількість режимів: 2
  • Кількість насадок: 1

Гарантія: -

Oral-B - марка зубних щіток №1, рекомендована більшістю стоматологів світу!*
Електрична зубна щітка Oral-B Kids Frozen для дітей від 3 років з веселими героями мультфільму Pixar забезпечує ефективний дбайливий догляд за порожниною рота дитини від Oral-B. Вона видаляє більше зубного нальоту порівняно зі звичайною мануальною зубною щіткою. У комплект входять 4 стікери з героями мультфільму Pixar, за допомогою яких можна персоналізувати зубну щітку.
*на підставі міжнародних опитувань P&G серед репрезентативної вибірки стоматологів, що проводяться регулярно, зокрема 2013-2018 рр.

З героями Disney чистити зуби веселіше
З улюбленими героями та чарівним 2-хвилинним таймером чистити зуби веселіше. 90% дітей чистять зуби довше з додатком Magiс Timer, що дозволяє виробити правильні звички з догляду за порожниною рота, які залишаться з дитиною на все життя. Професійний 2-хвилинний таймер повідомляє кожні 30 секунд про необхідність змінити зону чистки зубів. Надайте телефону зубну щітку за допомогою 4 стікерів з героями мультфільму Pixar.

2 режими чищення: щоденна та дбайлива чистка для делікатного догляду за порожниною рота дитини
Зубна щітка має унікальний режим «Дбайлива чистка» спеціально для делікатного догляду за порожниною рота дитини. Ультрам'які щетинки та невелика кругла головка, розроблена спеціально для дітей. Екстрам'які щетинки дбайливо впливають на дитячі ясна. Невелика кругла головка підходить для дитячого рота та видаляє набагато більше нальоту порівняно зі звичайною щіткою.

Чудове очищення зубів
Oral-B Kids здійснює 7600 зворотно-обертальних рухів на хвилину та чистить зуби набагато ефективніше, ніж звичайна мануальна зубна щітка, роблячи ясна здоровішими. Заряду акумулятора вистачає на 8 днів автономної роботи.

Відкрийте секрет тривалішої чистки зубів з додатком Disney MagicTimer від Oral-B

Додаток Disney MagicTimer від Oral-B з улюбленими героями Disney - інноваційне рішення, яке допоможе вашій дитині чистити зуби довше. Дев'ять з десяти дітей збільшили тривалість чищення зубів після початку використання цього додатка. Придбайте будь-яку зубну щітку Oral-B Stages, завантажте додаток Disney MagicTimer, відскануйте зубну щітку за допомогою вашого мобільного пристрою, і улюблені герої оживуть.

  • Поки дитина чистить зуби, вони будуть поступово відкривати секретне зображення. Чим довше дитина чистить зуби, тим повніше зображення вона бачить.
  • З додатком MagicTimer діти можуть заробляти значки та нагороди за частішу чистку зубів, що сприяє формуванню здорових звичок.
  • Скористайтеся вбудованим у додаток зручним календарем, щоб відзначати кожну процедуру чищення зубів вашою дитиною.
  • Додаток Disney MagicTimer від Oral-B, розроблений DreamPlay, є в App Store і Google Play. 

 

Тип

Зубна щітка

Призначення

Для дітей

Технологія чищення

Зворотно-обертальна

Кількість рухів в хвилину

7600

Кількість режимів

2

Режими чищення

Щоденне чищення

Для чутливих зубів

Кількість насадок

1

Таймер

Є

Особливості

Індикація зарядки

Таймер завершення чистки: 2 хв

Таймер зміни області чищення: 30 сек

Живлення

Від акумулятора

Час автономної роботи

32 хвилини

Колір

Червоний