Код: 6775444 Зубна електрощітка Philips HX6800/44 Sonicare ProtectiveClean 4300

  • Артикул: HX6800/44
  • Технологія чищення: Ультразвукова
  • Кількість рухів за хвилину: 62000
  • Кількість режимів: 1
  • Кількість насадок: 1

Гарантія: 2 роки

Біліші зуби всього через один тиждень
Скористайтеся насадкою W2 Optimal White, що чистить, щоб видалити поверхневі потемніння емалі та зробити білу усмішку. Клінічно доведено, що завдяки області в центрі, що складається з густих щетинок, насадка може зробити зуби світлішими всього за один тиждень.

Делікатний і дбайливий догляд за чутливими ділянками, скобами та пломбами
Оцініть безпечне чищення з нашою звуковою технологією, що запобігає появі карієсу, що покращує стан ясен і відмінно підходить тим, у кого встановлені ортодонтичні скоби, пломби, коронки та вініри.

Просунута звукова технологія Philips Sonicare
Просунута звукова технологія Philips Sonicare створює потік мікробульбашок, що видаляє наліт навіть між зубами, що дозволяє щітці ефективно видаляти наліт у порожнині рота.

Повідомляє про надмірний тиск
Самі ви, можливо, не помічаєте, що занадто сильно натискаєте на зуби, проте це чудово відчуває ваша електрична зубна щітка з датчиком тиску. При торканні ясен щітка видає звукові сигнали, нагадуючи зменшити тиск.

Синхронізація зубної щітки та чистячих насадок
Технологія на основі мікропроцесора розпізнає і синхронізує насадку з ручкою зубної щітки. Перевагою технології є нагадування про заміну насадки.

Відмінний спосіб звикнути до нової зубної щітки
Нерідко потрібен час, щоб звикнути до чогось нового. Тому з нашою функцією Easy Start ви зможете поступово збільшувати потужність чищення зубів упродовж перших 14 сеансів.

Стежить за тривалістю чищення
Завдяки QuadPacer ви знатимете, що витратили оптимальний час на чищення кожної ділянки порожнини рота, а Smartimer повідомить про закінчення рекомендованих 2 хвилин.

Знає, коли потрібно замінити чистячу насадку
Насадки, що чистять, зношуються з часом, проте технологія BrushSync відслідковує тривалість і інтенсивність використання насадки в цей період. Коли прийде час замінити насадку, індикатор загориться, а зубна щітка видасть короткий звуковий сигнал. Таким чином, ви завжди зможете максимально ефективно чистити зуби. 

Тип

Зубна щітка

Призначення

Для дорослих

Технологія чищення

Ультразвукова

Кількість рухів в хвилину

62000

Кількість режимів

1

Кількість насадок

1

Насадки

W2 Optimal White

Таймер

Є

Особливості

Функції Quadpacer і SmarTimer

Живлення

Від акумулятора

Час автономної роботи

14 днів

Колір

Чорний