Код: 6575900 Зубна електрощітка Philips HX9911/27 Diamond Clean 9000 Smart White

  • Артикул: HX9911/27
  • Технологія чищення: Ультразвукова
  • Кількість режимів: 4
  • Кількість насадок: 1

Гарантія: 2 роки

Видаляйте на 100% більше потемніння* всього за 3 дні
Позбудьтеся потемніння емалі та насолоджуйтеся білосніжною посмішкою з чистячою насадкою W3 Premium White. Її густі щетинки спеціально створені для боротьби з потемнінням; клінічно доведено, що вона видаляє до 100% більше потемніння всього за 3 дні ***.

Видаляє в 10 разів більше нальоту* для ретельного чищення
Будьте впевнені в ретельному чищенні зубів з чистячою насадкою C3 Premium Plaque Contol. М'які та гнучкі щетинки повторюють контури ваших зубів, забезпечуючи в 4 рази тісніший контакт** і видаляючи до 10 разів більше нальоту у важкодоступних місцях.

Ефективне видалення нальоту та дбайливий догляд за яснами
Чистяча насадка C3 Premium Plaque Control створена для ретельного догляду за порожниною рота. М'яка бічна частина та гнучкі щетинки ідеально повторюють контури зубів, забезпечуючи до 4 разів тісніший контакт і допомагаючи видаляти наліт у важкодоступних місцях*.

Створюйте та підтримуйте здорові звички
DiamondClean 9000 дає вам рекомендації зі створення та підтримки здорових звичок між прийомами у стоматолога. Вбудовані інтелектуальні датчики сповіщають про надмірний тиск на щітку, а при під'єднанні до додатку Sonicare звіт про сеанс дозволяє слідувати вірному курсу та відстежувати ваш прогрес.

Персоналізована чистка зубів
DiamondClean 9000 має ряд режимів - Clean (Чищення), White+ (Освітлення), Gum Health (Здоров'я ясен) і Deep Clean+ (Глибока чистка) - які допоможуть вам ефективніше чистити зуби. Режим Clean (Чищення) підходить для якісної щоденної чистки зубів, White+ (Освітлення) - для видалення потемніння, Gum Health (Здоров'я ясен) забезпечує дбайливу і ефективну чистку ясен, а Deep Clean+ (Глибока чистка) підходить для максимально ретельного чищення. Три параметри інтенсивності дозволяють вибирати між високим рівнем для ретельного чищення і низьким рівнем для чутливіших зубів.

BrushSync автоматично вибирає для вас оптимальний режим
Інтелектуальні чистячі насадки забезпечують оптимальний вибір режиму та рівня інтенсивності для максимально ефективної чистки. Наприклад, ви використовуєте для чищення насадку W3 Premium White. Технологія DiamondClean 9000 BrushSync автоматично синхронізує очищувальну насадку з режимом White+ (Освітлення) для ефективного відбілювання ваших зубів.

Повідомляє про надмірний тиск на щітку
DiamondClean 9000 реєструє занадто сильний тиск на зуби, який ви можете не помічати. При занадто сильному натисканні на зуби щітка видасть звуковий сигнал. Це означає, що необхідно знизити тиск, щоб чищення насадка ефективніше виконувала свою роботу. 7 з 10 опитаних повідомили, що ця функція допомогла їм покращити якість чищення зубів.

Знає, коли потрібно замінити очищувальну насадку
Усі засоби для насадки зношуються, тому важливо стежити за тим, що ваша насадка все ще забезпечує ефективну чистку зубів. Наша технологія BrushSync відраховує період використання чистячої насадки та рівень тиску на неї. BrushSync повідомить вас про необхідність заміни на ручці щітки та видасть короткий звуковий сигнал, коли прийде час замінити очищувальну насадку на нову.

Проста зарядка та стильний дизайн
Щітку DiamondClean 9000 можна використовувати до двох тижнів без підзарядки (при регулярному використанні). 

Тип

Зубна щітка

Призначення

Для дорослих

Технологія чищення

Ультразвукова

Кількість режимів

4

Режими чищення

Відбілювання і полірування

Повсякденне

Видалення нальоту

Кількість насадок

1

Насадки

C3 Premium Plaque Control

Таймер

Є

Особливості

Проста зарядка та стильний дизайн

Ефективне видалення нальоту та дбайливий догляд за яснами

Видаляє в 10 разів більше нальоту для ретельного чищення

Персоналізована чистка зубів

Повідомляє про надмірний тиск на щітку

BrushSync автоматично вибирає для вас оптимальний режим

Знає, коли потрібно замінити очищувальну насадку

Живлення

Від акумулятора

Вага, г

906

Колір

Білий