Код: 6371856 Зубна електрощітки Philips HX9924/17 Diamond Clean Smart Black

  • Артикул: HX9924/17
  • Технологія чищення: Ультразвукова
  • Кількість рухів на хвилину: 62000
  • Кількість режимів: 5
  • Кількість насадок: 4

Гарантія: 2 роки

Видаляє в 10 разів більше нальоту* для ретельного чищення
Скористайтеся насадкою C3 Premium Plaque Control і оціните по-справжньому ретельну чистку. М'які та гнучкі ребра дозволяють щетинкам підлаштовуватися під форму кожного зуба, забезпечуючи охоплення в 4 рази ширшої поверхні*** і видаляючи до 10 разів більше нальоту у важкодоступних місцях*.

Стан ясен у 7 разів краще* усього за 2 тижні
Скористайтеся чистячою насадкою G3 Premium Gum Care для поліпшення стану ясен. Завдяки невеликому розміру та щетинкам, призначеним спеціально для лінії ясен, вона забезпечує дбайливу і ефективну чистку вздовж лінії ясен, де зазвичай зароджуються захворювання пародонту. Клінічно доведено, що її використання може на 100% знизити ризик запалення ясен* і поліпшити їх стан у 7 разів усього за два тижні*.

Видаляє на 100% більше потемніння** всього за 3 дні
Скористайтеся чистячою насадкою W3 Premium White, щоб видалити поверхневі потемніння емалі та зробити посмішку ще білішою. Клінічно доведено, що завдяки області в центрі, що складається з густих щетинок, насадка може видалити на 100% більше потемніння всього за три дні**.

Свіжий подих надовго
Скористайтеся насадкою TongueCare+, щоб дбайливим способом видалити бактерії, що викликають неприємний запах, з пористої поверхні язика. 240 спеціальних мікрощетинок очищають усі нерівності, усуваючи бактерії і забруднення. Використовуйте разом з антибактеріальним спреєм для язика BreathRx, щоб домогтися найкращого очищення і неймовірно свіжого дихання.

Дає поради з чищення і позначає пропущені ділянки
Додаток Philips Sonicare пропонує поради з досягнення ідеальної чистки та допомагає ретельніше доглядати за порожниною рота.

Приділяйте більше уваги проблемним місцям
Ваш стоматолог виявив проблемні місця? Ми виділимо їх на 3D-карті порожнини рота в додатку та нагадаємо, що цим ділянкам необхідно приділити більше уваги.

Повідомляє про надмірний тиск
DiamondClean Smart реєструє занадто сильний тиск на зуби, який ви можете не помічати. При сильному натисканні кільце світлового індикатора на кінці щітки починає блимати. Це означає, що необхідно знизити тиск, щоб чистяча насадка ефективніше виконувала свою роботу. 7 з 10 опитаних повідомили, що ця функція допомогла їм покращити якість чищення зубів.

Допомагає скоротити кількість рухів
Електрична зубна щітка виконує всю роботу за вас. Ми вбудували в ручку датчик надмірних рухів, щоб нагадувати про необхідність здійснювати менше чистячих рухів. Так ви зможете поліпшити техніку чистки, забезпечуючи дбайливіший і ефективніший догляд.

Чистяча насадка автоматично вибирає оптимальний режим
Ви не знаєте, який потрібно вибрати режим і рівень інтенсивності? Це більше не проблема. Мікропроцесор, вбудований в очищувальну насадку, передасть дані про тип насадки на щітку DiamondClean Smart. Наприклад, якщо ви встановите насадку для догляду за яснами, зубна щітка вибере оптимальний режим і рівень інтенсивності для дбайливого і якісного догляду за яснами. Вам буде потрібно просто натиснути на кнопку живлення.

Використовуйте можливості чистячі насадки по максимуму
Згодом чистячі насадки приходять у непридатність і втрачають ефективність видалення нальоту. Завдяки технології розпізнавання чистячої насадки ви завжди будете знати, коли необхідно замінити насадку. Зубна щітка буде відстежувати тривалість та інтенсивність використання кожної насадки, і ви отримаєте повідомлення, коли прийде час заміни. Крім того, через додаток Philips Sonicare можна відстежувати термін служби чистячих насадок і навіть замовляти нові - так що у вас завжди буде запас.

Вибір з 5 режимів і 3 рівнів інтенсивності
DiamondClean Smart забезпечує повноцінний догляд за порожниною рота. Ви можете вибрати один з п'яти режимів: Clean (Чищення) для чудового щоденного чищення, White+ для видалення потемніння, Deep Clean+ для ефективної ретельної чистки, Gum Health (Здорові ясна) для дбайливого і ефективного чищення ясен, Tongue Care (Догляд за язиком) для ефективної чистки поверхні язика. Цей режим усуває бактерії, які скупчуються на язику та викликають неприємний запах з рота. Три налаштування інтенсивності дозволяють вибирати між високим рівнем для ретельного чищення і низьким рівнем для чутливіших зубів.

Проста та стильна зарядка вдома та в поїздках
Однієї повної зарядки вистачить на два тижні постійного використання. Якщо вам знадобиться зарядити зубну щітку в поїздці, скористайтеся розкішним дорожнім зарядним чохлом з USB. Помістіть щітку в чохол і під'єднайте його до ноутбука або розетки. Для зручної зарядки вдома можна використовувати стильний стакан із зарядною базою, який також підходить для полоскання рота після чистки зубів.

Вказує всі пропущені ділянки для повноцінного догляду
Якщо ви пропустите яку-небудь ділянку, функція TouchUp вкаже на нього в додатку. Таким чином, ви очистите всі поверхні зубів і будете впевнені в результатах чистки.

* Порівняно зі звичайною зубною щіткою при використанні відбілюючої зубної пасти від провідних виробників
* Порівняно з DiamondClean
*** у режимі Gum Health (Здорові ясна), порівняно з використанням звичайної зубної щітки протягом 2 тижнів
**** після 3 днів використання в режимі White+, порівняно зі звичайною зубною щіткою
**** при застосуванні двічі на день протягом двох хвилин у стандартному режимі 

Тип

Зубна щітка

Призначення

Для дорослих

Технологія чищення

Ультразвукова

Кількість рухів в хвилину

62000

Кількість режимів

5

Режими чищення

Делікатне

Для масажу ясен

Відбілювання і полірування

Повсякденне

Видалення нальоту

Кількість насадок

4

Насадки

C3 Premium Plaque Control, 1 шт.

G3 Premium Gum Care, 1 шт.

W3 Premium White, 1 шт.

1 насадка для чистки язика TongueCare+

Таймер

Є

Особливості

Бездротова зарядка

Датчик сили натиску

Індикатор стану акумулятора

Технологія Smart Sensor

Функція під'єднання BrushSync

Запатентована звукова технологія Sonic

Функція TouchUp

Три рівні інтенсивності: високий, середній, низький

Дисплей з підсвічуванням

Напруга: 110-220 В

Датчик розташування

Датчик надмірних рухів

3D-карта порожнини рота

Сумісність з ОС Android:

- телефони на базі ОС Android

- планшети з підтримкою Bluetooth 4.0

Сумісність з ОС iOS:

- iPad 3-го або вищого покоління

- iPhone 4S або більш пізньої версії

- з iOS7 або більш пізньої версією

Живлення

Від акумулятора

Час автономної роботи

14 днів

Час зарядки акумулятора

24 години

Розміри, см

25.5 х 3 х 3.2

Вага, г

950

Колір

Чорний