06 грудень 2018

Юг-Контракт розпочав продажі LED-ламп Kodak

Асортимент освітлювальної техніки, представленої на складі Юг-Контракту, поповнився новинками від іменитого бренду Kodak.

Торгова марка Kodak представлення не потребує, будучи виробником фототехніки зі світовим ім'ям. Але далеко не кожному користувачеві відомо, що компанія Kodak також виробляє якісну та сучасну техніку для освітлення, зокрема, світлодіодні лами.


Юг-Контракт пропонує широкий асортимент LED-продукції від бренду Kodak, який налічує світлодіодні лампи в класичних формах колб, свічок і кульок з цоколями E27 і E14, а також лампи в колбі MR16 з цоколем GU10. Широкий діапазон значень потужності від 5 до 15 Вт дозволяє підібрати лампу практично для будь-яких умов домашнього використання. Залежно від особистих переваг, також можна вибирати лампи з більш теплою (3000К) і більш холодної (6000К) температурою світла.

Всі LED-лампи Kodak демонструють високі показники енергоефективності, забезпечуючи економію електроенергії до 85% в порівнянні з традиційними лампами розжарювання. Ресурс роботи новинок від Kodak становить більше 25 000 годин і 20 000 увімкнень/вимкнень, що підкріплюється трирічною гарантією від виробника.