15 вересень 2020

Нова серія бездротових навушників від Panasonic

В асортименті Юг-Контракту з'явилися нові моделі бездротових гарнітур від компанії Panasonic з підтримкою фірмової технології Extra Bass System Deep.

 

Нові моделі Panasonic RB-M300BGE-K, Panasonic RB-M500BGE-C, Panasonic RB-M500BGE-K и Panasonic RB-M700BGE-K належать до серії бездротових гарнітур Panasonic M, яка відрізняється особливо глибоким звучанням низьких частот.

Технологія Extra Bass System Deep, застосована в усіх навушниках серії, забезпечує чітке й насичене звучання басів, а системи Bass Reactor і Bass Enhancer в моделях RB-M500B і RB-M700B додатково підсилюють низькі частоти, забезпечуючи звучання потужного баса без перешкод і спотворень. Також якість звучання басів додатково підвищується за рахунок спеціальних повітряних фільтрів. Вони розміщені навколо корпусу і внутрішньої перегородки пристрою і ретельно контролюють повітряний потік всередині навушників.

Середні і високі частоти також звучать на рівні завдяки 40-мм випромінювачам системи Free Edge Driver. Такі динаміки оснащені високоеластичним матеріалом по краю діафрагми для граничного зниження будь-яких спотворень звуку. Можливість глибокого і точного налаштовування еквалайзера допомагає кожному користувачеві оптимально відрегулювати звучання під свої потреби і переваги.

Корпус всіх новинок М-серії виконано у форматі накладних навушників з м'якими амбушюрами і наголовком. Особлива технологія розсіювання бокового тиску, застосована в гарнітурах М-серії, рівномірно розподіляє навантаження на зону навколо вух. Це забезпечує максимально зручну посадку і дозволяє тривалий час насолоджуватися музикою людям з будь-якою формою вух.

Закрита акустична конструкція навушників дає можливість прослуховувати аудіофайли без перешкод від навколишнього світу. Крім того, модель  Panasonic RB-M700B також оснащено системою активного шумозаглушення, що відсікає шуми і робить прослуховування музики ще більш комфортним.

Всі новинки оснащені високоякісним вбудованим мікрофоном для здійснення дзвінків, з'єднуються через інтерфейс Bluetooth 5.0, сумісні з аудіо профілями A2DP, AVRCP, HSP, HFP, можуть під’єднуватися до джерела звуку через звичайний аудіокабель з 3,5мм роз'ємом, а також відрізняються тривалим часом автономної роботи та підтримкою швидкого заряджання.

З детальними характеристиками кожної моделі навушників з М-серії можна ознайомитися в каталозі Юг-Контракту.