01 жовтень 2020

Старт продажу: нові моделі мініатюрних TWS-навушників від Panasonic

Юг-Контракт розпочинає продаж двох нових моделей мініатюрних бездротових навушників від японського бренду Panasonic.

 

Нові TWS-навушники від Panasonic представлені моделями Panasonic RZ-S300WG і Panasonic RZ-S500WGE, причому 300-а модель представлена як в білому, так і в чорному кольорі. Новинки підтримують цілу низку передових технологічних рішень, а 500-а модель, до того ж, оснащена унікальною системою шумозаглушення.

Бездротові гарнітури Panasonic RZ-S300WG і Panasonic S500WGE обладнані оригінальною конструкцією антен, спеціально розробленою японськими інженерами. Завдяки цьому навушники вдалося зробити по-справжньому мініатюрним і водночас поліпшити стійкість з'єднання. Лівий і правий навушники обладнані незалежною сигнальною системою, що підтримує стабільний зв'язок і правильний баланс в звучанні лівого і правого звукових каналів навіть у найбільш людних місцях з великою кількістю джерел сигналу.

Обидві моделі гарнітур оснащені високоефективними мікрофонами MEMS, які разом з особливою лабіринтоподібною конструкцією корпусу забезпечують чистий прийом звуку під час розмови без сторонніх шумів. Крім того, модель Panasonic S500WGE оснащена шістьма мікрофонами і має подвійну гібридну систему шумозаглушення, яка, за заявами компанії Panasonic, на сьогодні є найкращою на ринку. Ця система працює одразу на двох рівнях – на першому здійснюється пряме і зворотне шумозаглушення, а на другому – аналогова і цифрова обробка звуку. Це забезпечує безпрецедентно чисте звучання як під час прослуховування музики, так і під час телефонних розмов.

Особливий режим роботи гарнітури дозволяє одним дотиком до сенсора перевести навушники в стан «прозорості», коли на музику накладаються звуки навколишнього світу. Це дозволяє не боятися пропустити важливу подію, наприклад, оголошення на вокзалі або сигнал автомобіля.

Нові бездротові навушники від Panasonic повністю сумісні з голосовими помічниками Siri, Google Assistant і Alexa. Додаток Panasonic Audio Connect для смартфона або планшета значно спрощує під’єднання й налаштування навушників, а також відкриває доступ до багатьох додаткових функцій і можливостей гарнітури.

З детальними характеристиками нових TWS-навушників Panasonic можна ознайомитися в каталозі Юг-Контракта.