05 квітень 2021

Скоро в продажу: новинки від Canon в серіях i-SENSYS та MAXIFY

Компанія Canon анонсувала нові моделі багатофункціональних пристроїв в серіях I SENSYS і MAXIFY, що призначені для зручної роботи в малих та домашніх офісах, а також у спільних робочих просторах.

 

Нещодавно анонсовані новинки від Canon, а саме моделі i-SENSYS MF832Cdw, MAXIFY GX6040 та MAXIFY GX7040 – це лазерні та струменеві БФП для максимально продуктивного та ефективного друку й сканування в умовах спільної роботи в офісах будь-якого розміру та формату.

Модель Canon i-SENSYS MF832Cdw забезпечує професійний лазерний друк з відмінною передачею кольору. Новинка є найшвидшою у своїй лінійці, здійснюючи кольоровий друк з продуктивністю до 38 сторінок на хвилину й сканування зі швидкістю до 150 зображень на хвилину. Максимальна місткість становить 2300 аркушів, тобто завантажувати папір можна набагато рідше, ніж зазвичай. 7-дюймовий сенсорний дисплей з кнопками швидкого доступу і можливостями налаштування під особисті потреби робить пристрій простим у використанні. I-SENSYS MF832Cdw підтримує формати A4, A5, A5R і A6 й відмінно підходить для невеликих офісів та коворкінгів.

Компактні настільні моделі Canon MAXIFY GX6040 і Canon MAXIFY GX7040 – це пристрої для швидкого копіювання, сканування та друку професійної якості з використанням чотириколірних пігментних чорнил. Новинки мають сенсорний РК-дисплей з діагоналлю 2,7 дюйма, який легко налаштовується. Вперше в серії MAXIFY пристрої оснащені системою безперервної подачі чорнил (СБПЧ), що значно спрощує використання й обслуговування. Без дозаправки кожен принтер друкує до 14 000 сторінок, після чого будь-який співробітник в разі потреби може самостійно встановити тимчасовий картридж. З огляду на місткість принтера в 600 аркушів, все це разом зводить час простою до мінімуму, адже пристрій не потрібно віддавати в обслуговуючу компанію або чекати візиту фахівця.

Обидва нових пристрої серії MAXIFY максимально універсальні й можуть виконувати безліч завдань, друкуючи на різних носіях – від конвертів до банерів довжиною 1,2 м. Таким чином, моделі MAXIFY GX будуть корисні там, де потрібен компактний принтер для невеликого простору, включно з підприємствами в сфері роздрібної торгівлі, готельного бізнесу та нерухомості, а також в медичних та освітніх установах.

Як i-SENSYS MF832Cdw, так і MAXIFY GX6040/GX7040 відмінно пристосовані до віддаленої роботи з користувачами, що знаходяться в різних місцях. Новинки від Canon забезпечують можливості інтелектуального підключення, а також віддаленого моніторингу та управління. Додаток Canon PRINT дозволяє друкувати, сканувати, копіювати й під‘єднуватися хмарних ресурсів. Крім того, пристрої сумісні з існуючим програмним забезпеченням і технологічними платформами, поміж яких AirPrint, Mopria та Universal Print від Microsoft.

Модель i-SENSYS MF832Cdw також оснащена цілою низкою функцій безпеки, тож її можна використовувати навіть в тих сферах, де захист даних вкрай важливий, включно з банківською справою, охороною здоров'я й фінансами. Нарешті, нові БФП від Canon забезпечують ефективне споживання енергії, оптимальні витрати фарби й паперу на кожному етапі. Наявність СБПЧ в нових принтерах MAXIFY дозволяє здійснювати якісний друк у великих обсягах і знижує сукупну вартість володіння в середньому на 85%.

Всі три новинки очікуються на складі Юг-Контракту вже наприкінці другого кварталу цього року.