16 квітень 2021

Новинка: фотопринтер Canon PIXMA PRO-200

Юг-Контракт розпочинає продаж нової моделі фотопринтера Canon PIXMA PRO-200, орієнтованого як на професіоналів, так і на аматорів фотографії.

 

Новинка Canon PIXMA PRO-200 являє собою компактний та разом із тим повнофункціональний пристрій для високоякісного кольорового друку формату А3+ без полів. Ця модель оснащена 8 колірною системою подавання чорнил Chroma Life 100+ на основі фірмових барвників Canon, що забезпечує відтворення яскравих, натуральних та насичених кольорів.

Принтер Canon PIXMA PRO-200 має 3-дюймовий кольоровий рідкокристалічний дисплей та модулі під’єднання до бездротової мережі та мережі Ethernet, що значно полегшує роботу та розширює можливості пристрою. Система високошвидкісного друку дає змогу надрукувати знімок формату А3 з полями лише за 90 секунд.

Дана модель може працювати з широким діапазоном видів паперу різного формату з щільністю до 380 г/м та. Підтримка програм та методів друку Canon PRINT Inkjet/SELPHY, AirPrint, Mopria, Canon Print Service для Android, Windows 10 Mobile, PIXMA Cloud Link та PictBridge (Wi-Fi) робить користування принтером Canon PIXMA PRO-200 зручним та комфортним.

З детальними технічними характеристиками новинки можна ознайомитись в каталозі Юг-Контракту.