27 квітень 2021

Флагманська модель OPPO Enco X вже у продажу

В асортименті Юг-Контракту з’явилися нові бездротові навушники OPPO Enco X, створені спільно з данською компанією Dynaudio та оснащені цілою низкою інноваційних рішень.

 

OPPO Enco X – це мініатюрна TWS-гарнітура, розроблена брендом OPPO в співробітництві з данською компанією Dynaudio, яка є відомим виробником аудіоапаратури класу Hi-End. OPPO позиціонує ці навушники в якості своєї флагманської моделі, що підтверджується великою кількістю передових технологій та інновацій.

Новинка має трендовий і разом із тим стриманий дизайн та компактні розміри як самих навушників, так і зарядного кейса овальної форми. Акустична конструкція є закритою внутрішньоканальною з використанням м’яких амбушюр з гіпоалергенного силікону. Такий дизайн вирішує одразу декілька задач: покращує акустичні характеристики у всьому діапазоні частот, а особливо звучання басів, а також створює додаткову звукоізоляцію. Але за основну боротьбу зі сторонніми шумами відповідає система активного шумозаглушення. Вона базується на інтелектуальному аналізі звуку за допомогою трьох мікрофонів, працює як під час прослуховування музики, так і під час телефонної розмови, а також має одразу 4 режими роботи включно з режимом прозорості.

Головною родзинкою новинки від OPPO є фірмова технологія DBEE 3.0 (Dual-concentric Balance Enhanced Engine). В її основі – поєднання одразу двох випромінювачів: великого 11-міліметрового динамічного драйвера для відтворення глибоких та насичених низьких і середніх частот, а також меншого 6-міліметрового планарно-магнітного драйвера для дзвінкого та соковитого високочастотного звучання. Така акустична система дозволяє зберегти напрочуд компактні розміри навушників, разом із тим задовольняючи смаки найвибагливіших аудіофілів.

Крім того, OPPO Enco X підтримує найсучаснішу на сьогодні версію Bluetooth 5.2, завдяки чому практично миттєво з’єднується зі смартфоном, надійно тримає з’єднання, відтворює звук без затримки та дозволяє використовувати найкращі кодеки, включно з LHDC.

Налаштування і керування в моделі OPPO Enco X реалізовані як за допомогою сенсорної поверхні на кожному навушнику, так і в спеціальному додатку для iOS чи Android. Показники автономності становлять 5,5 годин в режимі відтворення аудіо та до 25 годин із залученням ресурсу зарядного кейса. Для заряджання можна використовувати як дротовий інтерфейс USB Type-C, так і бездротовий спосіб.

В каталозі Юг-Контракту доступні чорний та білий варіанти кольору моделі OPPO Enco X.