05 травень 2021

Новинка: смарт-браслети OPPO Band

На складі Юг-Контракту з'явилися смарт-браслети OPPO Band з яскравим AMOLED-екраном та широким фітнес-функціоналом.

 

Новинка має класичний дизайн фітнес-браслета й оснащена міцним та одночасно гнучким ремінцем з термополіуретану. Дисплей моделі OPPO Band розміром 1,1" виконаний за технологією AMOLED, тож він максимально яскравий та контрастний. Для безпечного постійного носіння OPPO Band екран захищено вигнутим шаром посиленого 2.5D скла, стійкого до подряпин.

Новинка чудово підходить для людей, що ведуть активний спосіб життя та дбають про своє здоров‘я. 12 режимів тренувань OPPO Band здатні охопити будь-яку щоденну активність. Датчик прискорення реєструє тривалість вправи, відстань та інші показники в режимі реального часу, роблячи заняття спортом не тільки цікавішим, але й ефективнішим. Завдяки 50-метровій водонепроникності й режиму плавання можна продовжувати носити браслет OPPO у душі, в басейні або на пляжі.

Цілодобовий моніторинг серцевого ритму застерігатиме про будь-які відхилення від норми, подаючи вібросигнал. Датчик SpO2 відстежує зміни рівня кисню в крові. Рівень SpO2 можна контролювати безперервно навіть під час сну. Функція моніторингу сну також забезпечить тривалий та здоровий відпочинок та запише дані про стадії сну.

OPPO Band з‘єднується зі смартфоном через Bluetooth та надсилає сповіщення про повідомлення та вхідні дзвінки, розповідає про погоду, а також дає змогу керувати камерою, вмикати та вимикати звук, перемикати доріжки та регулювати гучність, не виймаючи смартфон з кишені чи сумки. Завдяки енергоефективному чіпу один повний заряд може забезпечити до 12 днів автономного використання. Понад 40 різних варіантів оформлення циферблату допоможуть підібрати вигляд браслета відповідно до індивідуальних вподобань та стилю власника.

З детальними характеристиками смарт-браслета OPPO Band можна ознайомитися в каталозі Юг-Контракту.