11 жовтень 2021

Бренд ERGO надав необхідну техніку Національному художньому музею України

У вересні 2021 року бренд ERGO, ексклюзивним дистриб’ютором якого в Україні є Юг-Контракт, виступив партнером Національного художнього музею України та надав необхідну техніку для виставкового проєкту про сучасне мистецтво «Тату, шолом тисне».

 

Сьогодні мистецтво та нові технології беззаперечно крокують разом. Виставкові центри, музеї та галереї, що використовують у своїх проєктах сучасні носії, стають цікавішими та об’ємніше демонструють певний напрямок, період або творчість того чи іншого митця. Бізнес, який думає про соціальну відповідальність і несе певні цінності, виходить на абсолютно інший рівень розвитку.

Бренд ERGO вже кілька років виступає партнером і бере активну участь у виставках і експозиціях художнього музею («Олександр Богомазов. Творча лабораторія», «Модернізм в Україні», «Підслуханий музей» тощо). У вересні ERGO підтримав новий проєкт NAMU «Тату, шолом тисне» і надав 8 телевізорів для показу спеціальних роликів і авторських відео художників. У такий спосіб відвідувачі можуть зануритися в атмосферу творів, представлених на виставці, і краще зрозуміти їхнє значення в контексті руху сучасного мистецтва.

Виставка «Тату, шолом тисне» репрезентує картини Павла Макова, Олександра Гнилицького, Гліба Вишеславського, Іллі Чичкана, Віктора Марущенка, Олександра Глядєлова, Андрія Сагайдаковського, Юрія Соломка, Дмитра Дульфана, Ігоря Гусєва, Василя Цаголова та інших і працюватиме до 28 листопада включно.