10 лютий 2022

Airon - новий бренд в портфелі Юг-Контракту

В асортименті Юг-Контракту з’явилася продукція від торгової марки Airon – електронні книги, екшн-камери та аксесуари до них.

Бренд з’явився у 2010 році й розпочав свою діяльність з виробництва електронних книг Airbook. Наразі асортимент бренду включає також екшн-камери та аксесуари до них, бездротові навушники, електронні книги й аксесуари до смартфонів.

На сьогоднішній день в каталозі Юг-Контракту доступні для замовлення дві моделі електронних книг – AirBook City LED та AirBook Pro 6S, а також ціла низка екшн-камер. Всі новинки відрізняються сучасними характеристиками й відмінним співвідношенням ціни та якості. Особливої уваги заслуговує комплектація більшості моделей екшн-камер, що включає в себе надзвичайно широкий набір аксесуарів.

Флагманська модель лінійки – екшн-камера AIRON ProCam 8 – підтримує зйомку відео у високій роздільній здатності до 4К 50 FPS, вміє знімати панорамні фото й Time Lapse, оснащена спеціальним боксом для підводної зйомки, має два дисплеї, один з яких сенсорний, а також вбудовані інтерфейси Wi-Fi та microHDMI тощо.