21 лютий 2022

Нова категорія товару: іригатори від бренду Longevita

Вперше в товарному портфелі Юг-Контракту з’явилися іригатори від ТМ Longevita, призначені для найкращого догляду за ротовою порожниною.

Торгова марка Longevita, відома своїми тонометрами, глюкометрами, електронними термометрами та іншими медичними пристроями, презентувала на українському ринку нову категорію товару, а саме портативні іригатори. Популярність цього виду санітарно-гігієнічної техніки постійно зростає, адже більшість фахівців висловлюють думку про недостатність звичного догляду за ротовою порожниною за допомогою зубної щітки та нитки. Для покращення стану здоров’я зубів та ясен, а також з метою профілактики й лікування багатьох захворювань стоматологи радять використовувати іригатори практично всім і кожному. В асортименті Юг-Контракту, який є ексклюзивним дистриб’ютором ТМ Longevita, наразі з’явилися дві моделі іригаторів.

Longevita FC2550 і Longevita PREMIUM FC2662 – це сучасні портативні іригатори, які можна використовувати як вдома, так і брати з собою в подорожі, відрядження, на роботу тощо. Ці новинки мають привабливий та ергономічний дизайн, а також потужний функціонал, який задовольнить більшість навіть дуже вибагливих користувачів.

Іригатор Longevita FC2550 відрізняється компактним розміром корпусу з об’ємом рідини 150мл, чого достатньо для одного повноцінного чищення. Насадка, яка обертається на 360°, а також 3 режими включно з імпульсним гарантують високоефективне очищення ротової порожнини. Вбудований акумулятор ємністю 1100 мА/год забезпечує до 3 тижнів роботи без підзаряджання.

Модель Longevita PREMIUM FC2662 – це іригатор у преміальному виконанні зі збільшеним функціоналом і розширеною комплектацією. Він має резервуар ємністю 280 мл, дисплей для більшої зручності керування функціями, 5 режимів роботи й можливість регулювати частоту імпульсів й потужність подачі рідини в надзвичайно широкому діапазоні. Завдяки використанню особливих матеріалів виготовлення цей іригатор є повністю безпечним й гіпоалергенним, його зручно й приємно тримати в руках, він не вислизає, має підвищену міцність й напрочуд привабливий вигляд. Шість насадок в комплекті дають змогу самостійно виконати чищення ротової порожнини з професійною ефективністю.

Детально ознайомитися з технічними характеристиками іригаторів від бренду Longevita можна в каталозі.