29 березень 2023

Юг-Контракт підтримав виставку сучасних митців у Музеї Ханенків

Компанія відгукнулася на запит Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків і надала необхідну техніку для проведення виставки «Тим Часом в Домі Ханенків».

Сьогодні музеям України дуже важко функціонувати, адже оригінальні твори мистецтва в умовах війни переважно зберігаються у спеціальних сховищах. Тому багатьом таким культурно-освітнім закладам доводиться або експонувати копії, або ж шукати нові форми чи способи представлення музейного простору.

Так, Національний музей імені Богдана та Варвари Ханенків зараз творчо підходить до використання свого приміщення, переосмислює експозиції і вже з літа 2022 року презентує різноманітні цікаві заходи, що відображають нинішні реалії в Україні.

Цього березня запрацювала виставка «Тим Часом в Домі Ханенків» у колаборації із сучасними українськими художниками, які допомагають музею з початку повномасштабного вторгнення. Саме для цієї виставки Юг-Контракт надав IT і аудіотехніку, аби митці мали можливість повністю втілити свої задуми та поділитися ними з відвідувачами Музею Ханенків.

«Тим Часом в Домі Ханенків» – про сучасне мистецтво в історичних інтер’єрах класичного музею; про творчість під час війни та про реакцію на виклики нашого часу. Рекомендуємо відвідати Музей Ханенків і наочно переконатися: мистецтво вічне, війна – ні.

Виставка «Тим Часом в Домі Ханенків» триватиме до 30 квітня.