21 лютий 2024

Поповнення асортименту: пральні, сушильні машини та холодильники Haier

Юг-Контракт розширює пропозицію в сегменті великої побутової техніки цілою низкою моделей пральних, сушильних машин та холодильників від бренду Haier.

Компанія Haier працює з 1984 року, й за 40 років своєї діяльності вона стала одним із світових лідерів у виробництві побутової техніки. На сьогодні Haier – це 10 науково-дослідних центрів, 20 заводів (зокрема, в Італії та Таїланді), 58 800 торгових представництв і близько 12 000 центрів післяпродажного обслуговування, у яких працюють 50 000 співробітників у всьому світі.

На українському ринку бренд Haier присутній вже понад 10 років, особливо активно розвиваючись з 2022 року та пропонуючи споживачу якісну продукцію з відмінним дизайном та численними інноваційними рішеннями. На всю техніку Haier виробник дає 3-річну гарантію, а на інверторні двигуни та двигуни Direct Motion у пральних машинах розповсюджується гарантія терміном 10 років, водночас на інверторні компресори в холодильниках термін гарантії сягає 15 років. Для максимальної зручності користувачів Haier розробив мобільний застосунок hOn для під’єднання техніки до Wi-Fi-мереж та віддаленого керування нею.

Пральні, сушильні та прально-сушильні машини Haier, які нещодавно з’явилися в асортименті Юг-Контракту, дають змогу відмінно випрати одяг, дбаючи про цілісність тканини та її зовнішній вигляд. Незважаючи на стандартні розміри, моделі Haier мають більший розмір барабану та ідеально впишуться в будь-який інтер’єр, а потужні механізми забезпечать довготривалу роботу. Всі новинки від Haier працюють максимально тихо, адже інверторний двигун з прямим приводом Direct Motion створює мінімальну вібрацію під час прання та віджимання, а також вирізняється економним енергоспоживанням.

Крім того, пральні машини Haier знищують 99,9% шкідливих бактерій завдяки антибактеріальній технології ABT і системі очищення Dual Spray, головною задачею яких є усунення неприємних запахів і підтримка чистоти приладу. Для ефективного видалення забруднень застосовується технологія Instant Mix, яка змішує пральний порошок з водою і повітрям, перетворюючи його на особливу піну, яка краще проникає в тканини. Цілий та неушкоджений одяг після прання гарантується завдяки барабану Pillow Drum, розробленому спеціально для ніжних тканин. Модель Haier HD90-A2979-S дозволяє сушити навіть взуття, оскільки має спеціальні стійки для сушіння.

Нові моделі холодильників Haier покликані максимально подовжити термін зберігання продуктів та готових страв, а також зберегти їхню свіжість завдяки спеціальному зонуванню та цілій низці передових технологічних рішень як у холодильній, так і в морозильній камерах. В асортименті Юг-Контракту є як двокамерні, так і багатодверні (Side-by-side) моделі, що відрізняються габаритами, розмірами та функціональними особливостями.

Холодильники Haier зменшують витрати електроенергії завдяки технології Dual Inverter, що являє собою поєднання компресора Haier із процесором керування зі штучним інтелектом. Новинки не потребують постійного розморожування завдяки системі No Frost та забезпечують ідеальні умови для заморожування продуктів за допомогою автоматичного клапана Fresher Shield, який захищає їжу від обморожування та втрати вологості. Крім того, холодильники Haier максимально швидко охолоджують продукти завдяки інтелектуальним датчикам вимірювання температури, які розпізнають новий продукт, щойно покладений в холодильник, і спрямовують більше холодного повітря в місце його розташування.

Холодильна техніка Haier може самоочищуватися завдяки антибактеріальній системі ABT, яка ефективно розщеплює всі види органічних забруднювачів. Також новинки гарантують тривале збереження смаку, консистенції та соковитості продуктів завдяки технології Air Surround, що створює м’який потік прохолодного повітря всередині холодильника. Техніка Haier підходить для зберігання найрізноманітніших видів продуктів, адже обладнана двома типами полиць: Dry Zone – для тих харчів, що вимагають сухого повітря, і Humidity Zone – для тих, що потребують більшої вологості.

Дізнатися більше про асортимент та технічні характеристики пральних, сушильних, прально-сушильних машин та холодильників від бренду Haier можна в каталозі Юг-Контракту.