23 лютий 2024

Вбудована техніка HISENSE вже на складі Юг-Контракту

Асортимент великої побутової техніки в портфелі Юг-Контракту поповнився стильними та технологічними моделями від бренду HISENSE.

Компанія Hisense з 1969 року виробляє якісну електроніку та побутову техніку, постійно вдосконалюючи свої моделі як технологічно, так і з точки зору дизайну. Компанії Hisense належать акції таких гігантів, як Kelon, Ronshen, Toshiba, Gorenje, а також центри з розробки та інновацій. Саме тому новинки в категорії вбудованої техніки від Hisense так вдало поєднують в собі стильний та сучасний зовнішній вигляд з відмінною функціональністю. Для максимальної зручності в користуванні компанія розробила розумний застосунок ConnectLife, призначений для керування побутовою технікою просто зі смартфону.

На сьогодні асортимент вбудованої техніки Hisense в каталозі Юг-Контракту налічує газові та електричні варильні поверхні, духові шафи й мікрохвильові печі, витяжки та посудомийні машині, а також готові комплекти вбудованої техніки.

Вбудовані варильні поверхні HISENSE характеризуються одночасно багатофункціональністю та інтуїтивністю в користуванні. Між собою моделі лінійки відрізняються дизайном, типом поверхні, покриттям, способом керування, вагою, розмірами та наявністю різних функцій. Серед переваг варильних поверхонь HISENSE є такі функції безпеки, як автоматичне перекриття газу Gas Stop для газових поверхонь, а також індикатор залишкового тепла для електричних поверхонь, що показує, які конфорки залишаються гарячими. Крім того, варильні поверхні HISENSE відрізняються удосконаленим управлінням в один дотик завдяки спеціальним регуляторам на газовій поверхні та технології Slider Touch на електричній поверхні. Швидкісне приготування забезпечується потужною конфоркою WOK на газовій поверхні та режимом додаткового підсилення на електричній поверхні, що підходять для смаження стейків та приготування інших страв, які потребують високих температур.

Вбудовані духові шафи HISENSE мають різноманітні режими приготування, а також оснащуються великими скляними дверцятами та потужним внутрішнім освітленням, що дають змогу в будь-який момент перевірити готовність страви, не випускаючи гаряче повітря. Наявні моделі відрізняються між собою дизайном, типом духовки, керуванням, кількістю режимів роботи, енергоспоживанням і габаритами. Але всі вони мають цілу низку функціональних переваг, серед яких можна виділити: підтримку технології Even Bake, яка рівномірно розподіляє потоки гарячого повітря спеціальними нагрівачами; зменшення кількості жиру в їжі завдяки функції Air Dry для приготування картоплі фрі, курячих крилець з мінімальною кількістю олії чи навіть без неї; швидке самоочищення парою з режимом Steam Clean; встановлення потрібної температури в одній із 22 автоматичних програм, яка відповідно маси страви самостійно вмикає нагрівачі та розраховує тривалість приготування.

Витяжки HISENSE ефективно очищують повітря та яскраво підсвічують варильну поверхню, не створюючи сильного шуму. Їхня головна особливість – це світлодіодні лампи, термін експлуатації яких у 30 разів перевищує життєвий цикл звичайних ламп. Серед переваг витяжок HISENSE можна виділити: просте сенсорне керування завдяки продуманій конструкції; режими відведення повітря (для висушування повітря) та рециркуляції (для усунення неприємних запахів); зменшення витрат електроенергії за допомогою ефективного світлодіодного освітлення; тиху, майже безшумну, роботу приладу завдяки принципу бічного всмоктування.

Вбудовані посудомийні машини HISENSE гарантують якісне миття та подальше сушіння навіть найбруднішого посуду незалежно від його розміру, типу та матеріалу. Завдяки продуманій конструкції внутрішнього простору в посудомийні машини HISENSE дуже зручно завантажувати посуд, вміщуючи до 16 комплектів за один раз. В асортименті присутні моделі, що відрізняються дизайном, кількістю програм, споживанням енергії та рівнем шуму. Серед загальних переваг посудомийних машин HISENSE можна відзначити автоматичне сушіння посуду під час відчинення дверцят наприкінці циклу, що дає змогу випустити надлишок пари, забезпечуючи повне висихання вимитого посуду; заощадження води та електроенергії завдяки екологічній програмі; самостійне очищення завдяки системі ополіскування й автоматичне запобігання засміченню фільтра; безпечну та тиху роботу приладу завдяки інверторному двигуну та систему захисту від протікань тощо.

Відмінним підтвердженням якості та надійності вбудованої техніки Hisense є дворічна гарантія на ці вироби. З повним асортиментом всієї лінійки вбудованої техніки Hisense, а також з детальними технічними характеристиками окремих моделей можна ознайомитися в каталозі.