20 вересень 2024

Anker soundcore Sport X20: яскрава TWS-гарнітура для спорту

В асортименті Юг-Контракту з’явилася нова бездротова спортивно-орієнтована гарнітура від бренду Anker, представлена в чорному, білому та зеленому кольорі.

 

Новинка називається Anker soundcore Sport X20 та має вакуумну внутрішньоканальну конструкцію із гачками-завушинами. Цікавою особливістю та значною перевагою цієї моделі є можливість ретельно відрегулювати посадку навушників, розтягуючи силіконову петлю-гачок на 4 мм за глибиною посадки і обертаючи її на 30 градусів довкола осі. Це дає змогу отримати максимально надійну посадку гарнітури для найбільш динамічних видів спорту з активними рухами. До того ж, новинка має ступінь захисту від пилу та вологи IP68, а також особливий захист від поту SweatGuard, що робить її практично ідеальним помічником для найбільш екстремальних умов використання.

 

Якісне звучання створюється 11-міліметровими динаміками з технологією BassUp, яка ефективно посилює та поглиблює звучання низьких частот. Система адаптивного активного шумозаглушення допомагає сконцентруватися лише на музиці та тренуванні, відсікаючи всі сторонні шуми. Функція HearID аналізує звукову картину в кожному конкретному випадку використання й сама підбирає найкращі для користувача налаштування еквалайзеру. Ще більше налаштувань можна застосувати в додатку soundcore для смартфону. Крім того, фірмовий застосунок містить спеціальні дихальні вправи, причому правильність виконання цих вправ програма відстежує за допомогою шести вбудованих мікрофонів з цілим набором функцій ШІ.

 

Модель Anker soundcore Sport X20 має інтерфейс Bluetooth у версії 5.3 та може одночасно підтримувати з’єднання з двома пристроями, перемикаючись, наприклад, між смартфоном та ноутбуком. Крім того, новинка підтримує всі необхідні профілі з’єднання та сучасні звукові кодеки. Показники автономності даної моделі становлять 12 годин безперервної роботи самих навушників та 48 годин із врахуванням ресурсу зарядного кейса.

Ознайомитися з детальними технічними характеристиками новинки можна в каталозі.