15 жовтень 2020

Анонсовані нові біноклі від Olympus

Компанія Olympus презентувала нові моделі компактних біноклів S-серії із широким полем зору, відмінними оптичними характеристиками та ергономічним дизайном.

 

Новинки від Olympus представлені трьома моделями: Olympus 8x40 S, Olympus 10x50 S і Olympus 8-16x40S. Ці біноклі виконані в легких і міцних корпусах, мають мінімальні для такого класу пристроїв розміри та вирізняються підтримкою цілої низки технологій, завдяки яким новинки демонструють відмінні оптичні показники.

ОПТИМАЛЬНІ ОПТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Використання асферичних лінз і призм Порро забезпечує чіткість зображення по всьому полю зору від центру до краю без спотворень і хроматичної аберації. Одношарове покриття оптики з максимальним коефіцієнтом пропускання світла робить видиме зображення кришталево чистим, яскравим і чітким, забезпечуючи максимально високий дозвіл.

ПІДВИЩЕНА ЕРГОНОМІКА КОНСТРУКЦІЇ

Окрім відмінних оптичних характеристик нові біноклі від Olympus вирізняються також підвищеною ергономікою. Спеціальне еластичне полімерне покриття захищає від ковзання в руках і менше відбиває світло, що ідеально підходить для спостереження за дикими тваринами і птахами. Також нова конструкція прогумованої ручки гарантує надійне утримання, високу портативність і нульову втому навіть у разі тривалого перенесення. Великий циферблат для регулювання фокусу сприяє підвищеній зручності нових моделей.

Нові біноклі від Olympus незабаром з’являться в асортименті YUGCONTRACT, який є офіційним дистриб’ютором компанії Olympus в Україні.