Код: 6339991 Сковорода ELECTROLUX Infinite Chef Collection

  • Артикул: 902979499
  • Сковорода Infinite Chef Collection
  • Діаметр: 26 см, 30 см
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Наявність кришки: немає

Гарантія: 12 місяців

AB Electrolux - шведська компанія, один із провідних світових виробників побутової та професійної техніки. Щорічно компанія продає більше 60 мільйонів своїх виробів споживачам з 150 країн. Штаб-квартира Electrolux розташована в Стокгольмі.

Багатошарові матеріали

Магнітна сталь зовні забезпечує чудовий індукційний нагрів і легко миється. Тришарова алюмінієва основа відмінно проводить тепло. Усередині - гігієнічна, легко миється і стійка до корозії нержавіюча сталь 18/10. Ідеально підходить до індукційних варильних поверхонь Electrolux. Підходить для миття в посудомийній машині і використання в духовій шафі.

Надійна технологія

Ідеальне поєднання матеріалів дає рівномірність нагріву по всій поверхні, включаючи стіни і стабільні, контрольовані результати приготування. Навіть швидкий розігрів не призводить до вигинів або деформації (довговічність).

Підходить для миття в посудомийній машині і використання в духовій шафі
Усі вироби Infinite Chef Collection повністю придатні для миття в посудомийній машині і використання в духовій шафі.

The secret ingredient прекрасного смаку страв ховається у вашому кухонному посуді. Дізнайтеся, що означає готувати за допомогою функціонального та ефективного посуду. Цей універсальний набір сковорідок кремового кольору з алюмінієвим покриттям розроблений за участю професійних шеф-кухарів та ідеально підходить для засмаження продуктів до різного ступеня готовності з використанням невеликої кількості олії або зовсім без неї. Усі сковороди мають антипригарне покриття та забезпечують швидкий і рівномірний нагрів, а також не допускають великої втрати вологи в центрі. Сковороди можна використовувати в духовій шафі при температурі до 250 ºC; їх також зручно переміщати завдяки ергономічним ручкам. Антипригарне покриття, сертифіковане DUPONT. Розміри: Ø 26 см і Ø 30 см

Серія

Infinite Chef Collection

Тип

Сковороди

Діаметр, см

26 см, 30 см

Призначення

Класична

Матеріал

Алюміній

Матеріал кришки

Немає

Матеріал ручок

Метал

Антипригарне покриття

Так

Тип джерела тепла

Газова плита

Електрична плита

Галогенна / Склокерамічна плита

Індукційна плита

Духовка

Можна мити в посудомийній машині

Так

З'ємна ручка

Ні