Код: 6301740 Сковорода TEFAL GUSTO 28 см, класична

  • Артикул: H1180584
  • Сковорода GUSTO
  • Діаметр: 26 см
  • Матеріал: литий алюміній
  • Наявність кришки: немає

Гарантія: 2 роки

Протягом багатьох років, за допомогою власного зростання і придбань, TEFAL перетворився на провідного світового виробника посуду з антипригарним покриттям і світового лідера з виробництва скороварок, кухонних електроприладів, приладів з приготування їжі та напоїв, прасок і ваг.

Компанія не зупиняється на досягнутому і прагне того, щоб продукція TEFAL максимально відповідала потребам покупців і дозволяла їм отримувати задоволення від використання цієї продукції, особливо, при приготуванні їжі.

Сім'я і друзі - невід'ємна частина життя. Приготування їжі - одне з найбільших задоволень.
Кухня - одне з найулюбленіших місць у будинку.

Саме тому TEFAL прагне запропонувати кулінарні рецепти, поради та різні кухонні пристосування для найбільшої насолоди цими приємними моментами.

Приємна у використанні серія Tefal Gusto не лише порадує вас стильним зовнішнім виглядом, але і довговічністю. Усі продукти серії зроблені з висококласного литого алюмінію, який швидко нагрівається і не менш швидко віддає жар продуктам, що прискорює процес приготування їжі.

Виріб обладнано приємною на дотик і досить довгою ручкою, яка покрита інноваційним силіконовим матеріалом. Він абсолютно не нагрівається в процесі приготування, що гарантує захищеність від опіків.

Сковороди Tefal Gusto зсередини покриті щільним шаром антипригарного матеріалу, який не дозволить їжі прилипати до ємності в процесі приготування їжі. Більш цього, цей матеріал дозволить вам знизити рівень вмісту рослинної і соняшникової олії в стравах, що зробить їх більш здоровими. Дно сковорідок оснащено фірмовим червоним індикатором нагріву Tefal, який допоможе Вам точно визначити, що сковорода достатньо розігріта.

Особливості:

  • Зручний носик для зливу з обох сторін сковороди
  • Індикатор Thermo-Spot дозволить підібрати ідеальну температуру приготування їжі
  • Борти висотою майже 6 см чудово підійдуть і для смаження, і для тушкування
  • Антипригарне покриття PowerGlide  
Серія

Gusto

Тип

Сковороди

Діаметр, см

26 см

Призначення

Класична

Матеріал

Алюміній

Матеріал кришки

Немає

Матеріал ручок

Бакеліт

Антипригарне покриття

Так

Тип джерела тепла

Газова плита

Електрична плита

Галогенна / Склокерамічна плита

Можна мити в посудомийній машині

Так

З'ємна ручка

Ні