Код: 6974851 Смартфон Samsung Galaxy A35 5G 6/128Gb LBB Awesome Iceblue

  • Артикул: SM-A356BLBBEUC
  • 6.6" (2340 x 1080) SUPER AMOLED
  • Samsung Exynos 1380 (2.4 ГГц)
  • RAM 6 ГБ, ROM 128 ГБ
  • Камера: 50 Мп + 8 Мп + 3 Мп / 13 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, 5G, GPS, NFC
  • Android 14

Гарантія: 12 місяців

О це круто!

Культовий дизайн Galaxy A35 5G – це неймовірне поєднання простоти та вишуканості. Лінійне розташування камери, елегантна скляна задня панель і пласка бічна рамка надають девайсу елегантного зовнішнього вигляду та забезпечують зручність використання.

* Вибір кольорів і моделей може відрізнятися залежно від країни, регіону чи постачальника.

Розкішні трендові кольори

Підкресліть унікальний стиль чотирма трендовими кольорами. Крижаний блакитний, бузковий, лимонний і темно-синій – який оберете ви?

* Вибір кольорів і моделей може відрізнятися залежно від країни, регіону чи постачальника.

Ще більше задоволення від використання

Краса криється в деталях

Знімайте чудові фото на ширококутну камеру з високою роздільною здатністю 50 МП. Яскраві кольори та деталізація дозволяють робити приголомшливі світлини, якими варто поділитися.

Якісні фото навіть у темряві

Отримайте справжнє задоволення від нічної зйомки! Galaxy A35 5G оснащений покращеними процесором і сенсором, що роблять фотографії чіткими та яскравими навіть у темряві. Від нічних пейзажів до портретів – такого рівня деталізації ви ще не бачили!

Знімайте чіткі та стабільні відео

Завдяки Super HDR ви отримаєте насичені кольори, чітке відео та кращу видимість за різних умов освітлення. У поєднанні з OIS і VDIS ваші відео лишатимуться плавними під час зйомки в русі.

* OIS: оптична стабілізація зображення. ** VDIS: цифрова стабілізація відеозображення.

Легко редагуйте світлини

Покращуйте світлини із функцією Пропозиції щодо редагування, яка відкриває такі можливості, як Розмиття фону, Ремастер (покращення), Видалення тіней тощо.

* Інтерфейс користувача може відрізнятися. Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Функція Пропозиції щодо редагування сумісна з форматами JPG, PNG, GIF і MP4. Результати та якість редагування можуть варіюватися залежно від умов фото- та відеозйомки. Точність результатів не гарантується.

Яскравий екран з насиченими кольорами

Оцініть приголомшливий 6,6-дюймовий FHD+ Super AMOLED Infinity-O екран із частотою оновлення 120 Гц і яскравістю 1 000 ніт. Система Vision Booster забезпечує кристально чисту видимість на вулиці навіть під прямими сонячними променями.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Розмір екрана становить 6,6", якщо вимірювати за діагоналлю повного прямокутника та 6,4" – з урахуванням заокруглення кутів. Фактична зона перегляду менша через заокруглені кути й отвір для камери. *** 1,000 ніт при HBM (режим високої яскравості). **** Екран Galaxy A55 5G (SM-A556) отримав сертифікат SGS щодо захисту очей, який підтверджує його здатність зменшувати шкідливий вплив синього світла.

Потужність у ваших руках

Відчуйте потужність восьмиядерного процесора! З покращеними графічним (GPU) та нейронним (NPU) процесорами можна без жодних затримок виконувати декілька задач одночасно, грати в ігри та транслювати потокове мовлення. Galaxy A35 5G оснащений збільшеною системою охолодження випарної камери, яка впорається з будь-якими викликами. У вашому розпорядженні внутрішня пам'ять на 128 або 256 ГБ з можливістю розширення до 1 ТБ із картою microSD.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Варіанти пам'яті/сховища та їх доступність можуть залежати від країни, регіону або постачальника. *** Доступна пам'ять/обсяг сховища залежить від попередньо встановленого програмного забезпечення.

Час автономної роботи до двох днів

Завжди залишайтесь на зв'язку завдяки довготривалій батареї ємністю 5 000 мА•год (типово) з функцією швидкої зарядки.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Настінний зарядний пристрій для швидкої зарядки (25 Вт) продається окремо. *** Типове значення, протестоване в умовах незалежної лабораторії. Типове значення – це розрахункове середнє значення, що враховує відхилення ємності батарей серед зразків батарей, протестованих за стандартом IEC 61960. Номінальна ємність становить 4905 мА•год. *** Фактичний час роботи батареї різниться залежно від мережевого середовища, використаних функцій і застосунків, частоти викликів і повідомлень, кількості заряджань і багатьох інших чинників. Приблизна оцінка проти профілю використання середнього користувача за даними UX Connect. Незалежне оцінювання дослідження виконане UX Connect у період з 11.01.2024.01.11 до 20.01.2024 у Великобританії з використанням попередніх версій SM - A556 з налаштуваннями за замовчуванням і LTE і 5G Sub6 мереж (НЕ тестувалися в мережах 5G mmWave).

Стійкість до рідини та падінь

Смартфон має захист від пилу та води за стандартом IP67. Крім того, екран виготовлений з міцного скла Corning® Gorilla® Glass Victus®+, що дозволить вам ні про що не турбуватись.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Galaxy Galaxy A35 5G має клас захисту IP67. Згідно з умовами лабораторних випробувань пристрій занурюється у прісну воду на глибину до 1 м до 30 хв. Не рекомендується для використання на пляжі або в басейні. Стійкість до проникнення води та пилу не є постійною і з часом може знизитися.

Захист вашої інформації

Samsung Knox Vault, сертифікований за стандартом EAL5+, призначений для захисту конфіденційної інформації, наприклад, PIN-коду, пароля і графічного ключа. Ваші зашифровані дані можна безпечно перенести до Samsung Knox Vault, що повністю ізольований і відокремлений від основної операційної системи.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Оціночний рівень довіри (ЗК, загальні критерії). *** Функції безпеки або програмно-апаратна архітектура Samsung Knox Vault на смартфонах Samsung Galaxy серії A можуть відрізнятися від функцій безпеки на флагманських пристроях Samsung Galaxy, включаючи смартфони серій S, Fold, Flip, S FE і планшети серії Tab S, випущені з 2021 року і пізніше. **** Доступність Samsung Knox Vault може змінюватися залежно від моделі пристрою.

Ваш смартфон під нашим захистом

Оновлення ОС і підтримка системи безпеки входять у стандартну комплектацію Galaxy A35 5G. Ви отримаєте до 4 поколінь оновлень ОС і до 5 років оновлень системи безпеки, щоб ваш смартфон та особисті дані були під надійним захистом.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Зазначені вище політики оновлення ОС і безпеки можуть бути змінені. *** Доступність і терміни оновлення інтерфейсу One UI та його функцій можуть залежати від моделі пристрою та термінів оновлення ОС Android.

Досвід роботи із Samsung Galaxy

Smart Switch

Легко переносьте дані на свій новий Samsung Galaxy з різних пристроїв.

Швидкий спільний доступ

Діліться файлами швидко, легко та безпечно з функцією Швидкий спільний доступ.

One UI

Завдяки One UI все можна персоналізувати так, як вам подобається.

* Інтерфейс користувача може відрізнятися. Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Для отримання додаткової інформації про Smart Switch і Quick Share відвідайте цільові сторінки цих функцій на samsung.com/ua *** Доступні функції можуть варіюватися залежно від пристрою, країни, регіону, постачальника або версії One UI.

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,6

Роздільна здатність

2340 x 1080

Глибина кольору

16.7 млн

Щільність пікселів, ppi

390

Частота оновлення екрана

120 Гц

Тип матриці

Super AMOLED

Дизайн екрану

Безрамковий

Матеріал екрану

Gorilla Glass Victus+

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

eSIM

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

5G

Процесор
Процесор

Octa Core Exynos 1380

Кількість ядер

8

Графічне ядро

Mali-G68 MP5

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

6 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 1 ТБ)

Основна камера
Роздільна здатність

50 Мп + 8 Мп + 3 Мп

Діафрагма

f/1.8 + f/2.2 + f/2.4

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

4K UHD (3840 x 2160), 30fps

Додатково

Цифровий зум до 10x

Фронтальна камера
Роздільна здатність

13 Мп

Діафрагма

f/2.2

Запис відео

4K UHD (3840 x 2160), 30fps

Комунікації
NFC

Є

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

802.11 a

802.11 ax

Bluetooth

5.3

Система навігації

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 14

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Датчики

Акселерометр

Геомагнітний датчик

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Акумулятор
Ємність, мА*г

5000

Час автономної роботи

Час роботи в інтернеті (LTE) (годин): До 23;

Час роботи в інтернеті (Wi-Fi) (годин): До 22;

Час роботи в режимі програвання відео (годин, бездротовий): До 26;

Час роботи при відтворенні аудіо (годин, бездротовий): До 83

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Немає

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Ступені захисту

IP67

Розміри, мм

161.7 x 78.0 x 8.2

Вага, г

209

Основний колір

Блакитний

Підбір за параметрами
Категорії