Код: 6974850 Смартфон Samsung Galaxy A35 5G 6/128Gb ZKB Awesome Navy

  • Артикул: SM-A356BZKBEUC
  • 6.6" (2340 x 1080) SUPER AMOLED
  • Samsung Exynos 1380 (2.4 ГГц)
  • RAM 6 ГБ, ROM 128 ГБ
  • Камера: 50 Мп + 8 Мп + 3 Мп / 13 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, 5G, GPS, NFC
  • Android 14

Гарантія: 12 місяців

О це круто!

Культовий дизайн Galaxy A35 5G – це неймовірне поєднання простоти та вишуканості. Лінійне розташування камери, елегантна скляна задня панель і пласка бічна рамка надають девайсу елегантного зовнішнього вигляду та забезпечують зручність використання.

* Вибір кольорів і моделей може відрізнятися залежно від країни, регіону чи постачальника.

Розкішні трендові кольори

Підкресліть унікальний стиль чотирма трендовими кольорами. Крижаний блакитний, бузковий, лимонний і темно-синій – який оберете ви?

* Вибір кольорів і моделей може відрізнятися залежно від країни, регіону чи постачальника.

Ще більше задоволення від використання

Краса криється в деталях

Знімайте чудові фото на ширококутну камеру з високою роздільною здатністю 50 МП. Яскраві кольори та деталізація дозволяють робити приголомшливі світлини, якими варто поділитися.

Якісні фото навіть у темряві

Отримайте справжнє задоволення від нічної зйомки! Galaxy A35 5G оснащений покращеними процесором і сенсором, що роблять фотографії чіткими та яскравими навіть у темряві. Від нічних пейзажів до портретів – такого рівня деталізації ви ще не бачили!

Знімайте чіткі та стабільні відео

Завдяки Super HDR ви отримаєте насичені кольори, чітке відео та кращу видимість за різних умов освітлення. У поєднанні з OIS і VDIS ваші відео лишатимуться плавними під час зйомки в русі.

* OIS: оптична стабілізація зображення. ** VDIS: цифрова стабілізація відеозображення.

Легко редагуйте світлини

Покращуйте світлини із функцією Пропозиції щодо редагування, яка відкриває такі можливості, як Розмиття фону, Ремастер (покращення), Видалення тіней тощо.

* Інтерфейс користувача може відрізнятися. Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Функція Пропозиції щодо редагування сумісна з форматами JPG, PNG, GIF і MP4. Результати та якість редагування можуть варіюватися залежно від умов фото- та відеозйомки. Точність результатів не гарантується.

Яскравий екран з насиченими кольорами

Оцініть приголомшливий 6,6-дюймовий FHD+ Super AMOLED Infinity-O екран із частотою оновлення 120 Гц і яскравістю 1 000 ніт. Система Vision Booster забезпечує кристально чисту видимість на вулиці навіть під прямими сонячними променями.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Розмір екрана становить 6,6", якщо вимірювати за діагоналлю повного прямокутника та 6,4" – з урахуванням заокруглення кутів. Фактична зона перегляду менша через заокруглені кути та отвір для камери. *** 1,000 ніт при HBM (режим високої яскравості). **** Екран Galaxy A55 5G (SM-A556) отримав сертифікат SGS щодо захисту очей, який підтверджує його здатність зменшувати шкідливий вплив синього світла.

Потужність у ваших руках

Відчуйте потужність восьмиядерного процесора! З покращеними графічним (GPU) та нейронним (NPU) процесорами можна без жодних затримок виконувати декілька задач одночасно, грати в ігри та транслювати потокове мовлення. Galaxy A35 5G оснащений збільшеною системою охолодження випарної камери, яка впорається з будь-якими викликами. У вашому розпорядженні внутрішня пам'ять на 128 або 256 ГБ з можливістю розширення до 1 ТБ із картою microSD.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Варіанти пам'яті/сховища та їх доступність можуть залежати від країни, регіону або постачальника. *** Доступна пам'ять/обсяг сховища залежить від попередньо встановленого програмного забезпечення.

Час автономної роботи до двох днів

Завжди залишайтесь на зв'язку завдяки довготривалій батареї ємністю 5 000 мА•год (типово) з функцією швидкої зарядки.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Настінний зарядний пристрій для швидкої зарядки (25 Вт) продається окремо. *** Типове значення, протестоване в умовах незалежної лабораторії. Типове значення – це розрахункове середнє значення, що враховує відхилення ємності батарей серед зразків батарей, протестованих за стандартом IEC 61960. Номінальна ємність становить 4905 мА•год. *** Фактичний час роботи батареї різниться залежно від мережевого середовища, використаних функцій і застосунків, частоти викликів і повідомлень, кількості заряджань і багатьох інших чинників. Приблизна оцінка проти профілю використання середнього користувача за даними UX Connect. Незалежне оцінювання дослідження виконане UX Connect в період з 11.01.2024.01.11 до 20.01.2024 у Великобританії з використанням попередніх версій SM - A556 з налаштуваннями за замовчуванням і LTE і 5G Sub6 мереж (НЕ тестувалися в мережах 5G mmWave).

Стійкість до рідини та падінь

Смартфон має захист від пилу та води за стандартом IP67. Крім того, екран виготовлений з міцного скла Corning® Gorilla® Glass Victus®+, що дозволить вам ні про що не турбуватись.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Galaxy Galaxy A35 5G має клас захисту IP67. Згідно з умовами лабораторних випробувань пристрій занурюється у прісну воду на глибину до 1 м до 30 хв. Не рекомендується для використання на пляжі або в басейні. Стійкість до проникнення води та пилу не є постійною і з часом може знизитися.

Захист вашої інформації

Samsung Knox Vault, сертифікований за стандартом EAL5+, призначений для захисту конфіденційної інформації, наприклад, PIN-коду, пароля і графічного ключа. Ваші зашифровані дані можна безпечно перенести до Samsung Knox Vault, що повністю ізольований і відокремлений від основної операційної системи.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Оціночний рівень довіри (ЗК, загальні критерії). *** Функції безпеки або програмно-апаратна архітектура Samsung Knox Vault на смартфонах Samsung Galaxy серії A можуть відрізнятися від функцій безпеки на флагманських пристроях Samsung Galaxy, включаючи смартфони серій S, Fold, Flip, S FE і планшети серії Tab S, випущені з 2021 року і пізніше. **** Доступність Samsung Knox Vault може змінюватися залежно від моделі пристрою.

Ваш смартфон під нашим захистом

Оновлення ОС і підтримка системи безпеки входять у стандартну комплектацію Galaxy A35 5G. Ви отримаєте до 4 поколінь оновлень ОС і до 5 років оновлень системи безпеки, щоб ваш смартфон і особисті дані були під надійним захистом.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Зазначені вище політики оновлення ОС і безпеки можуть бути змінені. *** Доступність і терміни оновлення інтерфейсу One UI та його функцій можуть залежати від моделі пристрою і термінів оновлення ОС Android.

Досвід роботи із Samsung Galaxy

Smart Switch

Легко переносьте дані на свій новий Samsung Galaxy з різних пристроїв.

Швидкий спільний доступ

Діліться файлами швидко, легко та безпечно з функцією Швидкий спільний доступ.

One UI

Завдяки One UI все можна персоналізувати так, як вам подобається.

* Інтерфейс користувача може відрізнятися. Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Для отримання додаткової інформації про Smart Switch і Quick Share відвідайте цільові сторінки цих функцій на samsung.com/ua *** Доступні функції можуть варіюватися залежно від пристрою, країни, регіону, постачальника або версії One UI.

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,6

Роздільна здатність

2340 x 1080

Глибина кольору

16.7 млн

Щільність пікселів, ppi

390

Частота оновлення екрана

120 Гц

Тип матриці

Super AMOLED

Дизайн екрану

Безрамковий

Матеріал екрану

Gorilla Glass Victus+

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

eSIM

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

5G

Процесор
Процесор

Octa Core Exynos 1380

Кількість ядер

8

Графічне ядро

Mali-G68 MP5

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

6 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 1 ТБ)

Основна камера
Роздільна здатність

50 Мп + 8 Мп + 3 Мп

Діафрагма

f/1.8 + f/2.2 + f/2.4

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

4K UHD (3840 x 2160), 30fps

Додатково

Цифровий зум до 10x

Фронтальна камера
Роздільна здатність

13 Мп

Діафрагма

f/2.2

Запис відео

4K UHD (3840 x 2160), 30fps

Комунікації
NFC

Є

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

802.11 a

802.11 ax

Bluetooth

5.3

Система навігації

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 14

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Датчики

Акселерометр

Геомагнітний датчик

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Акумулятор
Ємність, мА*г

5000

Час автономної роботи

Час роботи в інтернеті (LTE) (годин): До 23;

Час роботи в інтернеті (Wi-Fi) (годин): До 22;

Час роботи в режимі програвання відео (годин, бездротовий): До 26;

Час роботи при відтворенні аудіо (годин, бездротовий): До 83

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Немає

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Ступені захисту

IP67

Розміри, мм

161.7 x 78.0 x 8.2

Вага, г

209

Основний колір

Чорний

Підбір за параметрами
Категорії