Код: 6093406 Підставка для ноутбука Trust GXT 277 Notebook Cooling Stand

  • Артикул: 19142
  • Максимальна діагональ ноутбука: 17.3"
  • Матеріал: Метал
  • Тип охолодження: Активне

Гарантія: 12 місяців

Нова охолоджуюча підставка для ноутбука Trust GXT 277: забудьте про шум і нестабільну роботу.

Охолодження
Підставка GXT 277 обладнана 200 мм вентилятором, оптимізуючим охолодження ноутбука. Це дозволяє контролювати температуру ноутбука і забезпечити максимальну продуктивність. Ігрова охолоджуюча підставка Trust GXT 277 покращує охолодження ноутбука і знижує необхідність використання активного температурного захисту.

Охолоджуюча підставка знижує рівень шуму і дозволяє грати без сторонніх звуків. Швидкість вентилятора ігрової охолоджуючої підставки для ноутбука Trust GXT 277 регулюється ручкою на бічній панелі. Вентилятор GXT закритий металевою решіткою, що забезпечує додатковий захист.

Дизайн
Охолоджуюча підставка Trust GXT 277 має червоне світлодіодне підсвічування. Вона виготовлена ​​з високоякісного металу, що робить її ідеальним доповненням до решти ігрового обладнання. Кожен елемент дизайну розроблявся з урахуванням його функціональності: наприклад, вага підставки і гумові ніжки дозволяють надійно утримувати ноутбук на будь-якій поверхні. Підставка підходить для ноутбуків із діагоналлю до 17.3 дюйма.

Нахил охолоджуючої підставки GXT 277 забезпечує легкий доступ до клавіатури ноутбука. Якщо потрібно знизити енергоспоживання, можна вимкнути підсвічування кнопкою на бічній панелі пристрою. 

Максимальна діагональ ноутбука

17.3"

Матеріал

Метал

Живлення

Від USB

Тип охолодження

Активне

Кількість вентиляторів, шт.

1

Діаметр вентилятора, мм

200

Особливості

Управління швидкістю обертання вентилятора

Змінний нахил

USB-хаб

Розміри, мм

320x266x44

Вага, г

984

Колір

Чорний