Код: 6949025 Сумка Thule Subterra 2 Attache 16" TSA-416 Black

  • Артикул: 3205034
  • Матеріал: Поліестер, нейлон
  • Місткість ноутбука: 15.6"
  • Зовнішні розміри: 440х130х315 мм

Гарантія: 2 роки

М'які сумки для ноутбуків та планшетів: М'яка сумка для ноутбука з м'якою підкладкою підходить для 15,6-дюймового ПК і 16-дюймового MacBook, а м'яка сумка для планшета захищає 10.9'' планшет.

Захистіть цінні речі: Кишеня з м'якою підкладкою забезпечує захист цінних речей.

Організуйте дрібні предмети: Кишені всередині аташе дозволяють організувати ручки, шнури та інші дрібні предмети, а брелок для ключів забезпечує легкий доступ до ключів.

Тримайте важливі речі в безпеці: Захисна кишеня на задній панелі зберігає життєво важливі такі речі, як паспорт або гаманець, заховані, але завжди під рукою.

Легко налаштуйте зручну посадку: Використовуйте функцію легкого регулювання, щоб швидко змінити довжину плечового ременя відповідно до ваших потреб.

Зручний для носіння: Контурний, м'який знімний плечовий ремінь дозволяє зручно переносити прес-підбирач через плече, у той час як м'які ручки для тюків з'єднуються для перенесення в руці.

Прикріпіть до рухомого багажу: Наскрізний ремінь для багажу дозволяє прикріпити саквояж до ручної поклажі для зручності подорожі.

Продукт, сертифікований bluesign®: - це суворий міжнародний критерії, які забезпечують захист працівників, споживачів і довкілля.

Високоякісна конструкція: Міцна конструкція завдяки застібкам-блискавкам YKK застібкам-блискавкам YKK і нейлону 800D, який має водонепроникне покриття, що не містить PFC, хімічних речовин, які можуть бути шкідливими для навколишнього середовища.

Тип

Сумка

Матеріал

Поліестер, нейлон

Місткість ноутбука, дюймів

15,6

Місткість планшета, дюймів

10,9

Відділення під ноутбук, мм

375 х 20 х 250

Зовнішні розміри, мм

440 х 130 х 315

Вага, кг

0.6

Колір

Black